Egedal Autocenter / Værksted

Vi har både værksted og klargøringscenter 

Vores komplet udrustede værksted og klargøringscenter med 2 dygtige mekanikere sikrer, at du bliver glad for dit køb hos os.

Inden vi sætter en bil til salg med reklamationsret/garanti bliver den gennemtestet, repareret, serviceret efter behov og prøvekørt, hvorefter en 125 punkters tilstandsrapport udfyldes.

Herefter vaskes og poleres bilerne udvendigt og kabinen gennemgår en omhyggelig rensning og imprægnering.

Sådan bliver din prøvetur en god oplevelse, og vi kan levere din nye bil i aftalt stand hurtigt efter du har besluttet dig.

Vi anvender kun reservedele fra de bedste leverandører, og yder op til 3 års garanti på vores arbejde.

Vi er godkendt til servicering af nyere biler sådan at evt. nyvognsgaranti bevares. Evt. rustkontrol skal dog ske på bilens mærkeværksted, grundet bilimportørenes regler.

Via vores netværk af førende leverandører, skaffer vi reservedele til 98% af alle bilmærker fra time til time, uden at have et dyrt reservedelslager. Sådan leverer vi høj kvalitet til små priser.

Dertil samarbejder vi med AUTOMESTER og QUICKPOINT kædernes mange hundrede værksteder landet over og kan tilbyde en landsdækkende reparations/tryghedsordning på din nye bil.

Vi er godkendt nummerpladeoperatør og har nye nummerplader på lager. Det giver mulighed for omgående levering af din nye bil!

Værksteds Åbningstider

Mandag til fredag:   7:30 - 15:15.

Frokostpause: 12:00 - 12:30

 

 

Nyhed

Peugeot 108

e-VTi 72 Allure+
Peugeot 108 e-VTi 72 Allure+